Seneste regnskab fra TANDLÆGE LINE SINDING ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

TANDLÆGE LINE SINDING ApS i Birkerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE LINE SINDING ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE METTE TOFT ApS i Birkerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 225.830 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE METTE TOFT ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Wiedenhofer & Rasmussen ApS i Birkerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 223.176 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 21. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.


CARCLEAN ApS i Birkerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -34.927 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CARCLEAN ApS en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.


NORDSJÆLLANDS VVS ApS i Birkerød kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NORDSJÆLLANDS VVS ApS en bruttofortjeneste på 5,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler