Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i forretning, Kgs. Lyngby

Mellem onsdag klokken 21.00 og torsdag klokken 03.00 har der været indbrud i Parkens smørrebrød. Tyven har brudt en dør op og har stjålet en pc samt byttepenge.

 

Mand virkede mistænkelig, Ølstykke

En mand vakte torsdag formiddag klokken 11.56 mistanke hos nogle borgere, da han sad ved en mark på Felevej. De kontaktede derfor politiet, som sendte en patrulje til stedet. Det viste sig, at manden blot ventede på bussen.

 

Mand overfaldet, Hillerød

En 21-årig mand fra Gilleleje blev klokken 14.10 overfaldet af en ukendt gerningsmand ved Q8 på Holmegårdsvej. Her blev han slået i ansigtet flere gange af en mand, der beskrives som 19-22 år, 175-185 cm høj, almindelig at bygning, mellemøstlig af udseende med kort sort hår, iført sort hættetrøje med hvidt logo. De nærmere omstændigheder om overfaldet fremgår ikke af døgnrapporten.

 

Bil og knallert stødte sammen, Holte

Torsdag eftermiddag klokken 15.29 ramte en 77-årig mandlig bilist fra Birkerød en 58-årig mandlig knallertkører fra Nærum. Sammenstødet skete, da bilisten ville svinge ti lhøjre fra Øverødvej til Kongevejen. Knallertkøreren fik nogle knubs, men kom ikke alvorligt til skade.

 

Besiddelse af stoffer, Gilleleje

En patrulje traf klokken 19.26 en gruppe unge mennesker på en parkeringsplads ved Fiskerbakken. Her blev den ene, en 18-årig mand fra Gilleleje, fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Bedrageri, Nærum

På vegne af en ældre kvinde fra Nærum blev det klokken 20.20 anmeldt, at hun dagen før telefonisk var blevet kontaktet af en person, som udgav sig for at være fra kvindens bank. Personen forklarede hende, at hendes konto var blevet hacket, hvorfor der ville komme en person fra banken og afhente hendes dankort på hendes hjemadresse nær Rundforbi Stadion. En mand dukkede omkring klokken 15 op og fik udleveret kvindens dankort. Herefter blev der hævet et beløb i kontanter fra kvindens konto. Manden, som dukkede op på adressen beskrives som: mørkhåret, udenlandsk af udseende. Talte med accent.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at banker ikke benytter sig af sådanne fremgangsmåder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste virksomhed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted for at få dette be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende virksomhed og ikke ringer tilbage til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Kokkedal

På Egevangen standsede en patrulje klokken 22.03 en 30-årig mandlig bilist fra Hørsholm. Da et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde kokain. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 30-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Musik til ulempe, flere steder i politikredsen

I løbet af torsdag aften og natten til fredag anmeldte flere borgere, at der blev spillet høj musik fra nærliggende boliger eller udendørs arealer, hvilket var til gene for de omkringboende. I flere tilfælde kørte en patrulje til stedet og fik en snak med de musikspillende personer, som blev bedt om at skrue ned for musikken.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Hørsholm

En 46-årig mandlig bilist fra Hørsholm blev klokken 02.05 standset af en patrulje på Hørsholm Kongevej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 46-årige bilist blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi