Geelsgårdskolen søger pædagogmedhjælpere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på et krævende job – hvor du får virkelig meget igen? Og har du lyst til at gøre en forskel for nogle ganske særlige børn? Så er jobbet som pædagogmedhjælper på Geelsgårdskolen måske lige noget for dig.Geelsgårdskolen er en specialskole for børn i alderen 5-18 år med svære fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Som pædagogmedhjælper bliver du en stor del af børnenes skoledag, hvor du er tilknyttet en klasse med 6-8 elever og et fast team af lærere, pædagoger, terapeuter mv., som arbejder tæt sammen. Det er hårdt, men givende - kom og find ud af hvordan!Om jobbet:

  • Vi skal ikke kun bruge folk med erfaring – kom du gerne helt grøn – vi skal nok lære dig det, men det tager tid, så derfor håber vi, at du er langtidsholdbar.


  • Vi arbejder tværfagligt og har brug for mange forskellige øjne på den enkelte elev. På den måde kan vi skabe betingelserne for det mest udviklende miljø. Du er derfor en meget vigtig del af teamet, og vi har brug for dine observationer.


  • Vi har et tæt samarbejde i vores teams, hvor du som medhjælper har en vigtig position i at få hverdagen til at fungere. Du skal kunne modtage og forstå en instruktion og arbejde videre med eleven alene, samtidig har du rig mulighed for sparring og for selv at byde ind.


  • Vi kommer meget tæt på eleverne under spisning og ved toiletbesøg. Så du skal være klar til at afprøve dine egne grænser, også i forhold til at bruge dig selv, fx i leg og i undervisningen.


  • En del af vores elever har ikke noget talt sprog. Vi arbejder derfor med sprog på andre måder, end du ellers kender det. Så du skal blandt andet turde være elevens stemme og bruge dig selv og hjælpemidler i kommunikationen.


  • Vi er en stor skole med mange opvaskemaskiner og meget affald. Så du skal også trives med kedelige rutineopgaver.
Om Geelsgårdskolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole. Vi optager elever mellem 5 og 18 år. I skoleåret 2023-2024 forventer vi at være ca. 107 elever og 230 medarbejdere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde. Der er mange facetter af vores skole, og vi rummer meget forskellige elevgrupper, derfor opfordrer vi dig til at få et større indblik på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.Ansættelse

Vi søger fuldtidsansatte medhjælpere i både faste og tidsafgrænsede stillinger. Arbejdstiden ligger mandag til fredag i tidsrummet kl. 8-17. Vi har brug for dig hurtigst muligt! Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund/3 F/FOA. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for Ny Løn.Vi håber på at høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 21.juni 2023. Når du søger, så fortæl os din motivation for at søge, så kan vi meget bedre forstå, hvorfor vi skal vælge dig. Samtaler afholder vi løbende – så vent endelig ikke med at sende din ansøgning og medbring venligst referenceoplysninger ved jobsamtale.Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne eller afdelingen, kan du kontakte teamleder på Spor 3 Sara Friis på tlf. 23 64 91 29 eller teamleder på Spor 4 Charlotte Lundgreen tlf. 45 11 40 50Send din ansøgning, CV og bilag via linket.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Geelsgårdskolen, Kongevejen 252, 2830 Virum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249937&DepartmentId=12105&MediaId=4960&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846236

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet