Bliv næstkommanderende for mekaniseret infanterideling i Den Kongelige Livgarde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for tjeneste ved en operativ enhed, og vil du kombinere dine føringskompetencer med instruktørvirke, faglærervirke og operative opgaver? Finder du motivation i at udvikle dine ledelses-, uddannelses- og operative kompetencer i et miljø, hvor du til stadig skal udvikle både konstabler og befalingsmænd? Så er det måske dig, som vi søger som næstkommanderende for den ene af vores tre mekaniserede infanteridelinger.

Om os

2. mekaniserede infanterikompagni er et af Hærens stående kompagnier. Vi har, med rod i I/LG, en lang og stolt historie, der går tilbage til Den Kongelige Livgardes oprindelse. I nyere tid har kompagniet samlet været indsat i Afghanistan på ISAF 9, Irak på OIR 1 og 10 samt Letland på NFP 2.

Som mekaniseret infanterikompagni er vi udrustet med PMV PIRANHA 5 med stabiliseret våbensystem (STAVS).

Kompagniets værdier er loyalitet, professionalisme, ærlighed, og faglighed. Efterlevelsen af disse værdier tilsikrer, at kompagniet altid har fokus på at skabe en enhed der kan løse de opgaver der stilles i fællesskab, samt at der prioriteres en åben og fri omgangstone.

I 2025 skal kompagniet forberede at deltage i spændende øvelser og skydeperioder i rammen af kompagniet og bataljonen, samt fokusere på kompetenceudvikling og kursusaktivitet for særligt kompagniets nøglepersonel. Dette med henblik på certificering og efterfølgende udsendelse i løbet af 2026 i rammen af I/LG.

Kompagniet deltager i VIDAR beredskabet som Beredskabs UAFD E fra PRIMO 2025 til ULTIMO 2025.


Om stillingen

Som næstkommanderende deling (NK/DEL) vil du være stedfortræder for delingsføreren, i alle aspekter af delingens virke både under garnisons- såvel som feltmæssige forhold.

Du bistår delingsføreren i delingens og personellets forberedelse og gennemførelse af operationer. Dette inkluderer men er ikke begrænset til:
Delingens logistiske tjeneste som ”klar til kamp” procedurer, vedligeholdelses-, genforsynings- og sanitetstjeneste under garnisons- og feltmæssige forhold.

Virket som delingens opsiddede fører under eksempelvis march og eventuelt fremrykning eller angreb.

Føring af delingen både op- og afsiddet ved delingsførerens forfald eller fravær.

Indgå som en del af kompagniets forkommando i forbindelse med BSO, sammen med kompagniets næstkommanderende.

Indgå som en del af kompagniets forberedelseshold i forbindelse med henholdende kamp, sammen med kompagniets næstkommanderende.

I delingens daglige tjeneste, i samarbejde med delingsføreren, infanterilæreren og skydeinstruktøren (SKIN) ville dine opgaver indbefatte at:

Uddanne og udvikle delingens besætningsmedlemmer inden for standarder og procedurer for indsættelse af enkeltvogn, sektion og PMV delingen.

Uddanne og udvikle delingens gruppeførere og fungere som delingens Ældste Befalingsmand.

Uddanne og udvikle delingens infanterister indenfor skyttetjeneste og funktionsuddannelse.

Opretholde delingens moral, disciplin og kampkraft sammen med delingsføreren.

Forvalte delingens og enkeltmandsudleveret enhedsmateriel i samarbejde med delingsføreren, forsyningssektionen og vedligeholdelsessektionen.

Som faglærer i kompagniet har du ansvaret for, at tilrettelægge uddannelsesmæssige aktiviteter i overensstemmelse med tildelte ressourcer. Du bliver ansvarlig for at udvikle personellets evner og fremsætte forslag til indstilling af personel til grund, videre- og efteruddannelse. Denne opgave ses udført på tværs af kompagniet og inden for et fag, som du besidder kompetencer i og brænder for. Du vil ligeledes deltage i forløbs- og resultatkontrol ved funktions- og enhedsuddannelse i kompagniet.

Som NK/DEL kommer du til at varetage en ledelsesmæssig nøglefunktion i kompagniet. I kraft af din rolle som en af kompagniets oversergenter (eller kommende oversergenter) er du bevidst om dit ansvar som en rollemodel for dine yngre kollegaer, både befalingsmænd og konstabler.


Om dig

Du er oversergent eller erfaren sergent med velbedømt tjeneste bag dig. Du er evt. i gang med eller klar til oversergentuddannelsen (OSU) for herefter at kunne blive udnævnt til oversergent.

Du skal have evnerne og modet til at gå forrest under alle henseender, og trives med at være en rollemodel for delingens soldater. Du er en ansvarlig og proaktiv befalingsmand med erfaring i forhold til uddannelse af infanterienheder.

Det er et krav at du har kørekort B.

Det er ønskeligt at du har kørekort C, er omskolet til infanteridelingens våben, PIRANHA 5 og STAVS, samt har en naturlig interesse for indsættelse og uddannelse delingens køretøjer og infanteri. Det er ligeledes ønskeligt at du har ét eller flere af følgende kurser:

Infanterifaglærer (fælles og MEKINF/PNINF), Faglærer STAVS, Skydelærer, Faglærer MOUT-by

Såfremt du ikke er i besiddelse af dele eller alle af de ovenstående, ønskelige kvalifikationer, vil disse indgå som en del af din uddannelses- og udviklingsplan. Denne vil blive lavet sammen med din delingsfører og kompagniets ledelse. Dette er for at tilpasse planen til dine ønsker og kompagniets behov. Afhængig af dine kvalifikationer bør du være forberedt på kursus- og uddannelsesaktivitet, særligt indenfor de første 12 til 18 måneder af din tjeneste ved kompagniet.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Allerød.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef kaptajn Thor Tangaa på mail LG-1B-200A eller telefon +45 25 55 13 66. Alternativt kan du kontakte kompagnibefalingsmand seniorsergent Jonas Enemark på mail LG-1B-201A eller telefon +45 24 82 46 82.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-LBA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 28. oktober 2024 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i forlængelse heraf.

Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2025, eller snarest muligt efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Den Kongelige Livgarde
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Garderkasernen Høvelte, Høveltevej , 3460 Birkerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6130655

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet