Vil du arbejde med udsendelsesområdet i Hjemrejsestyrelsen?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv jonglere med korte frister i et tværfagligt miljø, hvor du skal samarbejde med interne og eksterne interessenter? Så har du nu muligheden for at skabe dig en hverdag, med en bred vifte af spændende opgaver og at være med til at sikre, at udlændinge, der opholder sig ulovligt i Danmark, rejser hjem.

Du får spændende opgaver
Du skal arbejde i 3. Hjemrejsekontor, som varetager udsendelser til EU/EØS-lande af udviste og afviste udlændinge. Herudover varetager kontoret tværgående opgaver vedrørende indberetninger i Schengeninformationssystemet og udrejsekontrol.

Du vil blive tilknyttet udsendelsesteamet, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • forkynde forvaltningsretlige afgørelser og holde hjemrejsesamtaler (primært telefonisk) med udlændinge
 • træffe forvaltningsretlige afgørelser i forbindelse med sagsbehandlingen
 • planlægge konkrete udsendelser til EU/EØS-lande, herunder samarbejde med politiet, anklagemyndigheden, kriminalforsorgen, advokater, udenlandske myndigheder, ambassader mv.
 • udarbejde forberedende materiale til anklagemyndigheden i forbindelse med fremstilling/fristforlængelse i retten
Hvis du er AC-fuldmægtig, vil du herudover blive inddraget i at:

 • bidrage med udarbejdelse af vejledninger, indstillinger og høringssvar til fx departementet
 • fortage tungere sagsbehandling af udsendelsessager
Din ansættelse vil ikke være begrænset til udsendelsesteamet, og du vil derfor på sigt indgå i kontorets øvrige arbejdsopgaver, herunder også opgaver i relation til udrejsekontrol og indberetninger til Schengeninformationssystemet.

Vi kan tilbyde dig
Vores hoveddomicil er placeret i Birkerød, med direkte udsigt til skoven. Her vil du få fast arbejdssted sammen med ca. 25 medarbejdere, som udgør en blanding af både kontorfunktionærer og akademikere.

Det er vigtigt for os, at have et godt fagligt og socialt fællesskab, og vi hjælper hinanden på tværs af teams og opgaver.

Hjemrejsestyrelsen har generelt fokus på, at sikre gode rammer for trivsel og work-life balance ved bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, massageordning og motionsrum.

Du vil gennemgå et oplæringsforløb, så du bliver klædt på til at kunne varetage din nye stilling. Derudover vil du få tilknyttet en mentor, og der vil være rig mulighed for sparring i teamet og på tværs i kontoret.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra udlændingeområdet eller med konkret sagsbehandling, men du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Du bliver en del af et område med stor politisk bevågenhed, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

 • er nysgerrig, arbejdsom og handlekraftig
 • er faglig dygtig og har flair for sagsbehandling
 • er struktureret og trives med meget korte deadlines
 • har gode samarbejdsevner og kan arbejde på tværs af kontorer og myndigheder
 • har erfaring med, eller interesse for udlændinge-, EU- og forvaltningsretten
 • har mod på at indgå i tværgående opgaver, herunder påsete udsendelser og håndtering af vagttelefonen
Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du enten efter overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Hjemrejsestyrelsen, Birkerød Kongevej 2-4, 3460 Birkerød.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Du skal være sikkerhedsgodkendt til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og kunne opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Merethe Nord Philip på telefonnummer 30 65 77 64 eller på e-mail: meph@hjemst.dk eller souschef Stine Suell Kiersgaard på telefonnummer 30 65 77 18 eller på e-mail: stsk@hjemst.dk

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, CV, eksamensbevis mv. senest søndag den 8. oktober 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 41.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hjemrejsestyrelsen, Birkerød Kongevej , 3460 Birkerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913130

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet