Våben- eller motormekaniker til I Panserinfanterikompagni, I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du kombinere din faglige uddannelse som mekaniker med tjeneste ved en operativ enhed? Er du motor- eller våbenmekaniker og brænder efter at kombinere din faglige hverdag med et operativt mindset?

Om os

1. Kompagni ved I/Den Kongelige Livgarde er Hærens Fløjkompagni og har en lang og stolt historie bag sig.

Vi er et af i alt tre panserinfanterikompagnier, som indgår i Hærens Stående Reaktionsstyrke. Vi er organiseret med tre panserinfanteridelinger med hver fire infanterikampkøretøjer (IKK) samt en kommandodeling med IKK, PIRANHA V og MAN HX.

Kompagniets værdier er Loyalitet, Ære, Mod, Professionalisme og Sammenhold. Vi ved at ingen er bedre end deres seneste præstation, og vi bestræber os altid på at levere det bedste. Vi er kendetegnet ved en behagelig og fri omgangstone, men en meget professionel og ærekær tilgang vores virke.

Kompagniet har som organisation stor udsendelseserfaring og har senest været udsendt samlet på ISAF 4, 10 og 15, eFP hold 03 og senest NFP hold 2. Derudover har dele af kompagniet været udsendt på OIR 3.

Kompagniet går en spændende tid i møde: Der er udfordrende opgaver med kort såvel som langt perspektiv.

På kort sigt er opgaven at fastholde kompagniets kampparathed og løfte uddannelsesniveauet hos vores nytilkomne kolleger, så vi til stadighed kan kæmpe og vinde. På længere sigt skal kompagniet deltage i spændende øvelser og skydeperioder i ind- og udland.

For yderligere information henvises til uddannelsesdirektiv, AKOS mv. på 1/I/LG hjemmeside på fiin samt @1.panserinfanterikompagni og hashtagget #fløjkompagniet på Instagram.

Om stillingen

Kompagniets vedligeholdelsessektion er organiseret med en sektionsfører, en gruppefører, en vedligeholdelseshjælper (våben eller motor) og tre faglige konstabelstillinger inden for våben, motor og elektronik. Sektionens virke er forudsætningsskabende for at kompagniet kan løse sine opgaver under uddannelse såvel som indsættelse.

Som mekaniker indenfor våben eller motor, vil dine væsentligste opgaver inkludere, men ikke være begrænset til:
- Diagnosticering, eftersyn og reparationer af enten kompagniets køretøjer (IKK CV9035, PIRANHA 5, GD og lastvogne) eller våbenmateriel.
- Bistå vedligeholdelseshjælperen, gruppeføreren eller sektionsføreren som instruktør eller hjælpeinstruktør under afholdelse af lektioner i eksempelvis forebyggende vedligeholdelse indenfor dit speciale.
- Indgå i sektionen som gevær-, LMG- eller TMG-skytte under dennes indsættelse i eksempelvis kamp fra stilling.

Alle mand i kompagniet er først og fremmest infanterister – hvorfor du også skal forvente at deltage i kompagniets kampuddannelse – når tiden tillader det.

Du vil til dagligt arbejde tæt sammen med gruppeføreren i vedligeholdelsessektionen. Du vil efter behov også skulle assistere andre i sektionen – så flair for køretøjer og våben vil være en klar fordel. Kompagniets garage- og værkstedsområde ligger ikke i umiddelbar nærhed af kontorbygningerne og resten af kompagniets garager, hvorfor du aktivt skal bidrage til god kommunikation og kontakt.

Du skal selvstændigt og med forudseenhed levere vedligeholdelse og løsninger af høj kvalitet, så du herigennem bidrager til sektionens samlede opgaveløsning.

Om dig

Du har en uddannelse som mekaniker eller et svendebrev inden for f.eks. finmekanik, klejnsmed eller lignende.

Du er udnævnt konstabel eller har som minimum gennemført din værnepligt.

Du har kørekort i kategori B og C.

Du har en høj faglighed i din opgaveløsning

Det er ønskeligt, at du:
- Har erhvervet kørekort kategori CE.
- Er uddannet på IKK CV9035, PMV PIRANHA 5 og MAN HX/SX samt kærre/generator.
- Tidligere har forrettet tjeneste som mekaniker i en enhed under HBU, HRU eller i SRS.
- Har erfaring med vedligeholdelsessektionens arbejde i SAP.

Såfremt du ikke er i besiddelse af dele eller alle af de ovenstående, ønskelige kvalifikationer, vil disse indgå som en del af din uddannelses- og udviklingsplan. Denne vil blive lavet sammen med din gruppefører og sektionsfører. Dette er for at tilpasse planen til dine ønsker og kompagniets behov. Afhængig af dine kvalifikationer indenfor eksempelvis SAP, skal du være forberedt på kursus- og uddannelsesaktivitet, særligt indenfor de første 12 til 18 måneder af din tjeneste ved kompagniet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Allerød.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichef KN F. Kielland på LG-1B-100A@MIL.DK/tlf.: 25 55 13 71 eller kompagnibefalingmand SSG A. Krabbe på LG-1B-101A@MIL.DK/tlf.: 22 94 21 07.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 73 eller mail FPS-LBA@MIL.DK

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 9. april 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Den Kongelige Livgarde
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Høvelte Kaserne, Høveltevej - 117 H, 3460 Birkerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021224

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet