BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du et godt kendskab til uddannelsen af værnepligtige og Livgardens Blå tjeneste? Og vil du være med til at gøre Den Kongelige Livgarde til en endnu bedre arbejdsplads? Så er dette stillingen for dig.
Om os
Den Kongelige Livgarde er et stort regiment med to overordnede opgaver: Vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, og uddannelse af de bedst mulige soldater til den danske felthær. Livgarden er indsat konstant, og de afledte opgaver er mange og mangfoldige. Det stiller store krav til personellet, som til gengæld kan stille berettigede krav til regimentets arbejdsmiljøorganisation.
Staben (ST/LG) ved Den Kongelige Livgarde er myndighedens stab med ansvar for planlægning og koordination mellem enhederne og øvrige myndigheder på garnisonen. Staben står for støtten til CH LG, PSN forvaltning, PSN administration, KTO virke, Militær Sikkerhed herunder kaserne vagten, Vagt- og sikkerheds planlægning og koordination i forhold til vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, koordination af styrkeindsættelse i INTOPS og NATOPS, logistikkoordination, UMAK-støtte, arbejdsmiljørådgivning, farlig godskontrol og -rådgivning, etablissementskoordination, uddannelseskoordination ift. styrkeproduktion, uddannelsesstøtte i forhold til eksercits og ceremoniel tjeneste, og økonomistyring. ST/LG varetager ligeledes myndighedspostkasse rollen, og er POC i forhold til kontakt med HKO, og FSV øvrige eksterne myndigheder, og civile partnere.
Om stillingen
Som Uddannelsesbefalingsmand (UDDBM) i S7/ST/LG vil du være den ene af to medarbejdere i sektionen, der udover dig består af en major, som er CH/S7.
I sektionen bliver der arbejdet inden for områderne uddannelse, idræt og etablissement (bygninger, terræn, kapaciteter og udvikling). Fokus i arbejdet er sagsbehandling, hvor medinddragelse af brugere, fagfolk og specialister ofte er altafgørende for at kunne komme i mål med opgaverne.
Der vil i starten skulle være fokus på den tværfaglige uddannelsen mellem de værnepligtige ved II/LG og deres daglige vagttjeneste både omkring de kongelige slotte og palæer, men ligeledes deres indsættelse som bevogtningspersonel i forbindelse med den særlige støtte til politiet.
Der vil over tid blive forventet en bredere arbejdsindsats, hvorfor alt det der understøtter god uddannelse ligeledes skal have din interesse.
Arbejdstiden er som udgangspunkt inden for normal tjenestetid, med fleksible komme/gå tider, samt mulighed for at arbejde hjemmefra. Der er dermed gode muligheder for at skabe balance mellem familie, job og fritid.
Om dig
Du er seniorsergent med tilfredsstillende tjeneste.
Alternativt er du en erfaren oversergent med velbedømt tjeneste bag dig, der inden for en kortere årrække er klar til udnævnelse til seniorsergent.
Du er langt hen af vejen en selvledet medarbejder, som selvstændigt skal kunne indhente fakta og informationer, omsætte disse til en projektdefinering på baggrund af et behov eller ønske fra LG ENH eller øvrige samarbejdspartnere.
Du kan arbejde i et miljø, hvor uvished kan være en væsentlig fakta, og hvor processen frem til det endelige mål kan have en tidshorisont på mange år.
Du kan se dig selv som projektleder i det lokale miljø, og som projektdeltager i større fællesskaber. Du er rutineret i samarbejde med flere aktører, som ikke altid har den ”militaristiske” forståelse for LG forretningsgange.
Det forventes, at du har en grundlæggende forståelse for både den operative og ceremonielle uddannelse af de værnepligtige, herunder som minimum kendskab til indsættelsen af gardere ved Vagtkompagniet.
Det forventes, at du kan arbejde i Word, Excel og Power point samt har kendskab til IT plat-orme som; eMTEP og min uddannelse.
Som person er du alsidig, da der både er brug for at kunne arbejde med en høj detaljeringsgrad og samtidig at interagere med ”kunderne”.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen, eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt, der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Høvelte i Allerød.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef major Søren Baundal på mail LG-S7-01@MIL.DK eller telefon 50 86 53 39.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 96 96 eller mail FPS-MES@MIL.DK
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er den 10. marts 2024 og samtaler forventes afholdt efter ansøgningsfristens ophør. Stillingen er til besættelse 1. maj 2024.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Den Kongelige Livgarde (LG)
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Rudersdal Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Garderkasernen Høvelte, Høveltevej , 3460 Birkerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994367