Udannet pædagog søges til børnehaven i Birkemosen - Kom med på et eventyr med rødder og vinger!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Birkemosen, som er et lille integreret dagtilbud med 4 stue med en god normering, søger vi en udannet pædagog til vores børnehave. Vi håber at finde dig, der vil være med til at løfte en vigtig opgave. For i Birkemosen passer vi ikke børn men udvikler dem, så de får rødder og vinger og trygt kan flyve ud i verden.

Hvem er vi

Om Birkemosen kan jeg fortælle at der altid er højt til loftet og plads til alle, med en leder som er lyttende og som ved, at et godt børnemiljø udspringer af et godt arbejdsmiljø.

Dine kommende kollegaer er alle yderst kompetente, idérige, fulde af humor, og de vil helt sikkert alle sammen gøre deres bedste til at du skal føle dig som en del af teamet. Vi er 15 medarbejder og vi har et godt fællesskab og en valgt god normering. I huset vil du have din daglige gang på en stue, og i et børnehaveteam, hvor der er 22 børn og 3 voksne på hver stue.

Du behøver ikke at have masser af erfaring. Men vi forventer, at du kan og på sigt vil arbejde systematisk med Den Styrkede Læreplan. Hos os skal både børn og voksne nemlig glæde sig til at møde op hver dag. Børnene skal opleve engagerede og dygtige medarbejder – og medarbejderne skal udvikle sig og bidrage til, at institutionen er en dejlig arbejdsplads

Vores værdier:

I Birkemosen har vi fokus på at, barnet omgives af trygge rammer og nærværende voksne. I vores dagligdag har vi øje for det enkelte barns behov. Barnet skal mødes med forståelse, og anerkendes for dets forskellige følelser forankret i et menneskesyn om gensidig ligeværdighed.

Vi har respekt for, at det enkelte barn er sit eget individ med forskellige ønsker og behov. Sidst men ikke mindst har vi fokus på, at børnene skal have det sjovt – for at have det sjovt skal barnet opleve omsorg, nærvær og empati, og en god stemning i huset.

Din profil

Hvis vi skulle drømme, så søger vi en der nyder udelivet, skoven og naturen. Som kan finde på at lave bål, snitte og bygge med børne. Om du er ny eller gammel i gårde er ikke så vigtigt, men det er vigtigt at du fagligt velfunderet, og har et hjerte der banker for pædagogik. Du har et anerkendende og inkluderende menneskesyn og gode samarbejde evner. Du trives med at sige vi og ikke jeg. Som pædagog, at arbejdet med børn kræver lige dele tålmodighed og nærvær. For børnene i Birkemosen bliver du nemlig en vigtig del af hverdagen, og det er både en forpligtende og virkelig berigende rolle. Som person er du anerkendende og omsorgsfuld og formår at tage ansvar på dig og navigere i en travl hverdag.

Om os

Børnehuset Birkemosen er en lille integreret institution med ca.60 glade børn i alderen 0-6 år. Vores huse ligger i skønne, grønne omgivelser tæt på skov og vand, og vi elsker at trække i overtøjet, gå på opdagelse og inddrage naturen i den pædagogiske praksis. Vi har lige fået nye elcykler som erstatning for de gamle og glæder os til ture igen ud i det blå.

Rudersdal Kommune er en faglig ambitiøs kommune der arbejder med vurderingsredskabet Hjernen og Hjertet, hvor alle børn vurderes læring, udvikling, trivsel og dannelse.

Vi har ugentlige stuemøder og personalemøde ca. 9 gange om året, samt en uddannelse dag på en fredag, hvor elementer som undring, teori og faglig sparring kommer i spil, for at sætte ord på og udvikle den pædagogiske praksis. Vi inddrager forskningsbaseret viden i vores refleksioner og snakker om, hvordan vi kan optimere praksis, for at børnene får de bedste læringsmiljøer, ud fra de givne rammer og vilkår, og har hele tiden barnet i centrum.

Vi vægter det gode samarbejde og kollegaskab højt. Godt humør fylder meget i arbejdsdagen. Men det betyder også, at vi er afhængige af hinanden og løfter i flok, også på en regnvejrsdag i januar.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Vi er fleksibel omkring timeantallet mellem 34-37 timer. Stillingen ønskes besat snarest muligt. vi løbende holder samtaler med potentielle kandidater.

Vi vil så gerne møde dig, så kom og besøg os

Du er meget velkommen til at komme forbi til en rundvisning og få et indblik i vores hverdag. For besøg eller uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte huset eller daglig leder

Eva Kring

eva@rudersdal.dk Tlf. 72683523

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050273

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet