SSA i DV i attraktivt Hjemmepleje Distrikt i Birkerød

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi opnormerer vores SSA-gruppe i dagvagten, fordi der er så mange spændende områder vi gerne vil udvikle yderligere. Det kræver faglige forstærkninger til et allerede fagligt velfunderet og engageret tværfagligt team.

Din profil

Du har erfaring fra ældreområdet eller du er nyuddannet, med lyst og mod til at kaste dig ud i en varieret hverdag, hvor opgaver og roller er i udvikling.

I Distrikt Vaserne arbejder du ud fra princippet omkring helhedspleje hos borgerne, samtidigt er det vigtigt for os at det er det rette team og de rette kompetencer der bidrager til borgerens forløb.

Vi implementerer Rudersdalmodellen, der betyder større frihed i visitation, tilrettelæggelse og samarbejde omkring borgeren. Hvor faglighed og inddragelse skal gå hånd i hånd og hvor vi arbejder bevidst og målrettet på at borgerens behov og ønsker bliver styrende, for indsatserne indenfor en faglig ramme.

Som SSA har du særlige kompetencer i forhold til de komplekse, men stabile borgerforløb. Men vi ønsker også at din faglighed kommer i spil, i forhold til udredning og planlægning af indsatser hos nyopstartede borgere, rehabiliteringsforløb og på sigt forløb, hvor vedligeholdende træning er i fokus.

Du indgår i et tværfagligt team, hvor du har en rolle i forhold til sparring og kompetenceudvikling af dine kolleger. Du har et ansvar i forhold til planlægningen af den konkrete dag sammen med dit team. Du understøtter de ønsker borgerne har for deres liv, med dine faglige overvejelser og begrundelser og du bidrager aktivt til at underbygge det gode samarbejde vagtholdene på tværs.

Du er aktiv i forhold til at uddanne kommende kolleger indenfor vores felt og du er bevidst om at være rollemodel for eleverne i distriktet. Du er uddannet praktikvejleder eller interesseret i at gennemføre uddannelsen.

Derfor skal du vælge os

Vi er en velfungerende tværfaglig medarbejdergruppe, hvor faglig- og social trivsel går hånd i hånd. Vi er både social - og sundhedshjælpere, sygehjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, samt enkelte medarbejdere uden sundhedsfaglig baggrund.

Der er gode rammer for at udfolde din faglighed og du bliver set og hørt i det daglige.

Der er i Rudersdal Kommune fokus på udviklingen af fremtidens ældrepleje og det er derfor stor fokus på at udvikle området og medarbejderne.

Vi har til huse på Stationsvej 40, 1. sal, 3460 Birkerød, med S-toget og gode busforbindelser lige uden for døren.

Ansættelsesvilkår

Det er en forudsætning at du har kørekort. Ansættelse efter gældende overenskomst. Stillingen er på 32 timer og du arbejder hver 3. weekend.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor. Jobbet er med start efter aftale.

Vedhæft autorisation samt cv og motiveret ansøgning

Ansøgningsfrist: Tirsdag d. 24. Oktober, men vi forbeholder os ret til at afholde samtaler løbende.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Distriktsleder, Sidse Schmidt Sørensen på tlf. 72 68 52 32 /sisor@rudersdal.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912949

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet