BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Til nyåbnede restaurant Mantzius i birkerød 30 min. fra nørreport har vi fået travlt fra start og søger derfor en souschef yderligere til at indgå i vores team.
Vores mad er ny nordisk med italienske inspirationer og lavet fra grunden. Det er vigtigt for os at maden er baseret på sæson, passion og glæden ved at servere noget man er oprigtigt stolt af. Vi ligger i et kulturhus med mange forskellige aktiviteter - inklusiv et koncertsted med plads til ca. 600 publikum, og hvor vi laver mad til så der foregår hele tiden et eller andet.
Vi har pt. Åbent tirsdag-lørdag med frokost fredag og lørdag, men regner med at skulle udvide disse tider i nærmeste fremtid.
Vores forventninger til en souschef:
- Uddannet kok
- Er i stand til at holde det kølige overblik når bonnerne printer
- Tager ansvar for tonen og omgangsformen i køkkenet
- Har fokus på samarbejde og ser restauranten som en samlet enhed.
- Er ambitiøs og tager ansvar for at niveauet holdes på alt der sendes ud af køkkenet.
- Ser ledelse som nøglen til et velfungerende køkken.
Til gengæld tilbyder vi
- En køkkenchef og restaurantchef der går op i samarbejde, godt arbejdsmiljø og gode rutiner.
- Mulighed for at være med til at forme og skabe en ny restaurant.
- Løn efter kompetencer og erfaring
Ansøgning
Hvis ovenstående lyder interessant så kontakt køkkenchefen på ul@restaurant-mantzius.dk skriv ”souschef” i emnefeltet
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Rudersdal Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Restaurant Mantzius ApS, Johan Mantzius Vej, 3460 Birkerød
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5979038