Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Skunk i skuffe, Frederiksværk

En 42-årig mand fra København blev kl. 9.29 sigtet for at besidde skunk i en skuffe i et kolonihavehus samt psykedeliske svampe på Møllehavestien i Frederiksværk. 

Påkørte parkeret bil, Nivå

En 86-årig mand fra Hørsholm påkørte kl. 10.48 en 72-årig mands parkerede bil med cirka 15 km/t. Den 72-åriges bil fik en bule på bagerste højre hjørne som målte cirka 30x30 cm. Den 86-åriges bil havde ridser langs forreste højre sidedør og hjulskærm. På grund af nedsat hørelse havde den 86-årige ikke bemærket, at han havde påkørt en parkeret bil. Ingen melding om personskade.

Spirituskørsel, Hillerød

En 51-årig mand blev kl. 13.24 sigtet for spirituskørsel på Hillerødmotorvejens forlængelse i Hillerød.

 

Manglende førerret, Gilleleje

En 17-årig ung mand fra Gilleleje påkørte kl. 13.28 en parkeret på Østre Allé i Gilleleje. Den 17-årige er sigtet for at køre bil uden førerret samt være flygtet fra stedet. 

Spirituskørsel, Hillerød

En 24-årig mand blev kl. 13.57 sigtet for spirituskørsel på Kagerupvej i Hillerød.

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Birkerød blev klokken 16.28 taget for butikstyveri i Magasin, hvor han havde stjålet en parfume.

Værktøj stjålet fra bil, Jægerspris

Mellem fredag middag og søndag nat klokken 03.30 er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod på Trekanten. Bilen var formentlig ulåst, da tyveriet skete. Det blev anmeldt søndag aften klokken 17.54.

Sigtet for spirituskørsel, Frederiksværk

En 34-årig kvinde fra København blev søndag aften klokken 18.42 sigtet for spirituskørsel på Hillerødvej. Kvinden blev taget med til det nærmeste hospital, hvor hun fik udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres for at fastlægge kvindens nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Berusede mænd i have, Hellerup

En patrulje måtte klokken 19.02 rykke ud til A N Hansens Alle for at bortvise to mænd, der havde taget ophold på en bænk i en privat have og nægtede at efterkomme beboerens henstilling om, at de skulle forlade stedet.

 

Aggressiv mand sov i tændt bil, Hillerød

En patrulje kom mandag kl. 00.10 ud til en tændt bil på Østervang i Hillerød, hvor en 29-årig mand fra Hillerød sad og sov bag rattet. Da patruljen rettede henvendelse til manden blev han meget aggressiv og forsøgte at flygte fra stedet. Mandens flugt blev standset af betjentene, og den 29-årige blev anholdt. Manden var i besiddelse af ulovlige stoffer, der blev konfiskeret. 

 

Indbrudsoversigt for uge 10.

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi