Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ulovlig affaldsafbrænding, Skibby

En 45-årig mand fra Skibby blev søndag formiddag sigtet for overtrædelse af Affaldsbekendtgørelsen, da han klokken 09.21 foretog afbrænding af diverse hus- og landbrugsaffald på en ejendom i Nordvangen.

 

Stjal tøj, Allerød

En 44-årig mand fra Birkerød blev søndag klokken 14.20 taget for butikstyveri i Kvickly på M D Madsens Vej, hvor han havde stjålet forskelligt tøj. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Brand i lade, Farum

Klokken 14.52 søndag eftermiddag kom en anmeldelse om, at der var brand i en lade på Stavnsholtvej. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, og ingen personer kom til skade i forbindelse med branden. Stedet skal nu undersøges nærmere i forsøg på at fastlægge årsagen til branden.

 

Kørte ind i lygtepæl, bil og skilt, Veksø

En løs parkeringsskive, som gled henover instrumentbrættet var søndag eftermiddag kort før klokken 16 årsag til, at en 35-årig kvinde fra Ølstykke blev så forskrækket, at hun tog fejl af speeder og bremsepedal og på Kirkebakken påkørte en lygtepæl, en medbilist og et vejskilt. Der skete ingen personskade ved påkørslerne.

 

Unge blev bedt om at forlade p-plads, Helsingør

Klokken 01.03 kom en anmeldelse om, at en gruppe på godt 10 unge befandt sig på p-pladsen ved McDonalds på Kongevejen og ikke ville forlade området, hvilket gjorde andre tilstedeværende utrygge. En patrulje kørte hen og bad de unge om at forlade p-pladsen, hvilket de gjorde.

Oversigt over indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 12.-18. September 2022 følger snarest

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi