Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Vejby

Tyveri fra varebil på Svejåsen i Vejby anmeldt kl. 9.01. Tyveriet er sket i tidsrummet mellem den 7.3 kl. 23.00 og den 8.3 kl. 05.00, hvor diverse el-værktøj blev stjålet fra varebilen.

Sigtet for narko, Græsted

En 49-årig mand fra Græsted blev kl. 11.15 sigtet for besiddelse af hash og kokain på Mestervangen i Græsted. 

Færdselsuheld, Birkerød

En 18-årig mand fra Birkerød kørte kl. 12.15 frem for ubetinget vigepligt på datavej i Birkerød, hvor en 24-årig kvinde kom kørende tværgående, og derfor ikke kunne nå at bremse således, at der skete en kollision. Den 18-årige mand er nu sigtet. Ingen melding om personskade.

Kørte bil uden førerret, Fredensborg

En 84-årig mand fra Løgstør blev kl. 14.00 sigtet for at køre uden førerret på Kongevejen i Fredensborg. 

Færdselsuheld, Hillerød

En 22-årig mand fra Helsinge kørte kl. 15.40 ad Falkevej i Hillerød. Da manden nærmede sig rundkørslen Falkevej/Sophienborg fortsatte han lige over i rundkørslen, og påkørte en påbudstavle. Han kørte derefter fra stedet uden at underrette nogen, men nummerplade blev efterfølgende fundet på stedet. Sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Butikstyveri, Hillerød

En 23-årig mand blev kl. 16.10 siget for butikstyveri hos Sportmaster i Hillerød.

 

Stjal kaffe, Kvistgård

En 52-årig mand uden fast adresse blev torsdag aften klokken sigtet for butikstyveri, efter han havde passeret kasselinjen i Rema 1000 med to poser kaffe, som han ikke havde betalt for.

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Torsdag aften klokken 21.00 kom en anmeldelse om, at en mand begik hærværk på flere biler, som stod på Christian X’s Allé. En patrulje kørte til stedet og sigtede en 27-årig mand i sagen.

Sigtet for vold, Hillerød

En 31-årig mand fra Hillerød blev klokken 23.56 sigtet for vold efter en uoverensstemmelse med en taxachauffør. Episoden skete på Søndre Jernbanevej, hvor den 31-årige ifølge anmeldelsen havde skubbet, taget kvælertag og klemt chaufførens ben i bildøren. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvad uoverensstemmelsen handlede om.

Bortvist fra forretning, Hillerød

Klokken 02.38 natten til fredag blev en 31-årig mand fra København bortvist fra 7-Eleven på Hillerød Station, hvor han generede de ansatte og kunderne.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi