Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i el-tavle, Veksø

Søndag formiddag klokken 10.13 opstod en mindre brand, da en el-tavle i en ejendom på Løjesøvej kortsluttede. Der skete umiddelbart kun begrænset sodskade ved branden.

Ild i lænestol, Ålsgårde

Klokken 10.21 søndag formiddag kom en anmeldelse om brand i en bolig på Broloftet. En 80-årig kvinde blev bragt til hospitalet for at blive undersøgt for røgforgiftning. Ilden, som brandvæsenet hurtigt fik bugt med, er formentlig opstået ved, at der er tabt en cigaret i en lænestol.

Kød stjålet fra fryser, Frederikssund

Mellem lørdag aften klokken 21.00 og søndag eftermiddag klokken 12.30 har der været indbrud i et skur på Dalskrænten. Tyven hr klippet en hængelås op, og har herefter stjålet kød fra en fryser, som stod i skuret. Tyveriet blev anmeldt klokken 13.09.

Ridser i lakken, Birkerød

En bil, som holdt på Lindebakken, har mellem lørdag eftermiddag klokken 15.30 og søndag middag fået ridser i lakken på hele højre side. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 13.13.

Gasflasker stjålet, Birkerød

I timen mellem klokken 22 og 23 lørdag aften blev der stjålet gasflasker fra et udendørslager hos Silvan på Birkerød Kongevej. Efterforskningen ledte politiet i retning mod en 29-årig mand fra Hvidovre, som søndag eftermiddag blev anholdt og sigtet for tyveriet. Manden blev taget med på politigården, men da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør, blev han løsladt, da afhøringen af ham var slut.

Kørsel uden førerret, Klampenborg

Klokken 17.20 blev en 49-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Emiliekildevej. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods han ikke besad retten til at køre personbil, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Mistænkeligt forhold, Nivå

Klokken 20.26 blev det anmeldt fra et forbipasserende vidne, at en mand angiveligt var ved at skaffe sig adgang til Nivå Skole Nord på Mariehøj, idet manden gik og tog hårdt i flere døre.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at der var tale om noget rengøringspersonale, og der var altså tale om et legalt forhold. Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på forholdet.

Mistænkeligt forhold, Gilleleje

Mandag klokken 03.13 blev det anmeldt, at en bil kørte mistænkeligt rundt på Nordre Strandvej, og anmelderen mente, det kunne være en eller flere indbrudstyv, der rekognoscerede området. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor køretøjet blev truffet og standset. Det viste sig, at det var et avisbud, og der var derfor altså tale om et legalt forhold. Alligevel skal der lyde ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Indbrud i butik, Farum

Klokken 05.19 blev det anmeldt fra en butik på Farum Hovedgade, at der en halv times tid forinden havde været indbrud i butikken, hvorfra der var blevet stjålet cigaretter. Gerningspersonerne var kommet ind i butikken ved at smadre en rude.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 3.-9. januar 2022 (uge 1)

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler