Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra bil, Gentofte

Klokken 07.20 blev det anmeldt, at der i løbet af den seneste uge var blevet stjålet værktøj for et større beløb fra en varebil, som stos på Sognevej. Tyven har brudt varebilens bagdør op for at skaffe sig adgang til værktøjet.

 

Kørte bil i frakendelsestiden, Hillerød

En 30-årige kvinde fra Hillerød blev klokken 08.20 sigtet for at køre bil, selvom hun var frakendt sin førerret og denne frakendelse stadig var gældende. Kvinden blev truffet på Teglværksvej.

 

Brand i biler, Hillerød

Klokken 09.57 kom en anmeldelse om, at der var brand i en bil, som stod i Kongens Vænge. Ilden, der formodes at være påsat, spredte sig til to andre biler på stedet. Sagen bliver nu efterforsket nærmere.

Brand i skur, Hillerød

Mandag klokken 14.24 kom en anmeldelse om, at der var brand i et skur på Munkeengen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet fik slukket branden. En 35-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da branden formentlig er opstået ved, at han ikke udviste tilstrækkelig agtpågivenhed i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder.

Sammenviklede styr førte til styrt, Gentofte

To sammenviklede cykelstyr førte klokken 16.43 til, at en 26-årig mand fra København og en 65-årig kvinde fra Gentofte stødte sammen. Uheldet skete på Lyngbyvej klokken 16.43, da de to passerede hinanden. Begge cyklister kom lettere til skade.

Blev bortvist fra café, Birkerød

En 67-årig mand fra Birkerød blev mandag aften klokken 18.15 bortvist fra Pizzahouse/Café Hyggestunden på Hovedgaden, hvor han skabte uro og uorden.

 

Bedrageri, Rungsted Kyst

En 57-årig lokal kvinde anmeldte kl. 00.22, at hun ca. kl. 1530 blev ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Nykredit. Personen spurgte til, om kvinden havde overført 76.000 til en ukendt konto, hvilket hun ikke havde. Kvinden ønskede dette bekræftet, og takkede ja til tilbuddet om at få det bekræftet af “Rigspolitiet”. Herefter blev hun ringet op, hvor en person præsenterede sig som “Magnus Østergaard” fra Rigspolitiet. Personen bekræftede, og kvinden troede på det. Efterfølgende ringede en person fra Nordea fra, hvor de sammen gennemgik kvindens konti. Kvinden overførte herefter et større beløb til et ukendt kontonummer. Herefter blev kvinden konstant ringet op af personerne.

 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel. 

 

Taget for hash, Helsinge

En 18-årig ung mand fra Hillerød blev kl. 04.11 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet i Østergade

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi