Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud, Allerød

Klokken 07.16 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 18.30 og mandag klokken 06.50 havde været indbrud i kviktestcenteret ved Allerød Station, hvorfra der var blevet stjålet testudstyr.

Hærværk, Helsingør

Klokken 07.47 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.30 og mandag klokken 04.00 var udøvet hærværk på en personbil, der havde holdt parkeret på Sabroesvej, idet der var lavet en 2 meter lang ridse på begge sidedøre i venstre side samt på forreste skærmkasse.

En lignende anmeldelse indløb klokken 14.55, der lød på, at en personbil, der ligeledes havde holdt parkeret på Sabroesvej i løbet af natten havde fået lavet en lang ridse fra venstre bagdør løbende frem til motorhjelmen.
 

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 11.10 anmeldte et vidne, at to mænd med rygsække på gik ind og ud af flere haver på og nær Marbækvej, og vidnet mistænkte, at det var potentielle indbrudstyve, hvorfor vidnet kontaktede Nordsjællands Politi. De to mænd cyklede fra stedet på én cykel, muligvis fordi de følte sig opdaget, og vidnet fulgte efter dem i retning mod stationen.

Den udsendte patrulje fik grundet vidnets gode beskrivelse af mændene og deres færden fat i de to mænd, men der blev ikke fundet noget af politimæssig interesse på dem. Alligevel skal der lyde stor ros til vidnet for sine handlinger.

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Klokken 13.40 blev en 36-årig mandlig varevognsfører fra Hillerød standset og kontrolleret på Københavnsvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Indbrud, Kgs. Lyngby

Klokken 15.06 blev det anmeldt, at der netop havde været et indbrud i form af et tricktyveri i en lejlighed på Skeltoftevej. En fremmed person var dukket op og havde udgivet sig for at være rengøringshjælp, hvorfor personen var blevet lukket ind. Personen havde derefter tændt for støvsugeren, men kort efter slukket den igen og sagt, at den ikke virkede. Herefter forlod personen adressen igen. Efterfølgende opdagede anmelderen, at der nu manglede en del kontanter fra en skuffe i soveværelset. Den fremmede person beskrives som: mand, 18-25 år gammel, 175.180 cm høj, almindelige af bygning, mørk i huden, talte dansk.

Butikstyveri, Holte

To udenlandske personer blev klokken 16.19 tilbageholdt i Kvickly i Holte Midtpunkt, da de havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de to personer, en 38-årig mand og en 42-årig mand, blev sigtet for butikstyveri.

Udgav sig for at være fra elselskab, Hørsholm

En borger fra Hørsholm anmeldte klokken 17.06, at en kvinde kort forinden havde ringet op udgivet sig for at være ansat i et elselskab. Kvinden forsøgte herefter længe at få borgeren til at udlevere sit personnummer, hvilket borgeren dog nægtede. Da borgeren fandt forespørgslen mistænkelig, blev opkaldet afsluttet, og kvinden lykkedes ikke med sit foretagende.

Der skal lyde ros til borgeren for ikke at udlevere sine personlige informationer. Nordsjællands Politi opfordrer borgerne til ikke at udlevere personlige informationer til ukendte personer. Såfremt man er i tvivl om, hvorvidt der er tale om en reel henvendelse, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted for at få dette be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til det pågældende ansættelsessted og ikke ringer tilbage til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

Besiddelse af hash med henblik på videresalg, Hillerød

En patrulje henvendte sig klokken 17.10 til en gruppe personer på Slangerupgade. Her blev en af personerne, en 29-årig mand fra Hillerød, fundet i besiddelse af flere hashklumper og kontanter, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Uro og uorden, Gilleleje

Nordsjællands Politi var mandag aften omkring klokken 18 til stede med flere patruljer i området omkring Gilleleje Stationsvej grundet uroskabende adfærd. Politiet fik i den forbindelse en snak med en gruppe på seks personer, som også fik registreret deres generalia.  

Tyveri fra personbil, Holte og Vedbæk

Mellem klokken 18.30 og 18.38 blev ruden knust i en Volkswagen personbil, som stod parkeret ved en rideskole på Egebækvej. Fra køretøjet blev der stjålet en taske med indhold. 

En ukendt gerningsperson knuste mellem klokken 17.00 og 18.42 ruden i en Mini personbil, som holdt parkeret ved en rideskole på Gøngehusvej. Fra bilen blev der stjålet en taske med indhold. 

Grundet sammenfald i modus og nærheden i gerningstidspunkt og –sted kan det ikke afvises, at der kan være tale om samme gerningsperson til tyverierne.

Mindre brand, Frederikssund

Klokken 19.23 kom der anmeldelse om en brand i en bolig på Lundevej. Brandvæsenet fik hurtigt kontrol med ilden, som formentlig opstod fordi et cigaretskod var faldet ned i en lille bunke tøj. Stedets beboer, en 55-årig mand blev tilset for røgforgiftning på stedet.

Færdselsuheld, Frederikssund

En 73-årig mandlig bilist fra Stenløse kørte klokken 19.37 ad Bløden, da han over for Fredensgade af ukendte årsager påkørte en lygtepæl. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Narkokørsel, Helsinge

En patrulje signalerede klokken 19.45 til føreren af en personbil, at denne skulle standse på Vinkelvej. Føreren af bilen standsede bilen, hvorefter han løb fra stedet, og patruljen eftersatte ham derfor til fods. Han blev kort efter standset af patruljen, og et narkometer viste herefter, at han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Føreren, som var en 31-årig mand fra Helsinge, blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, ligesom han blev sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash, som blev fundet ved visitation. 

Den 31-årig blev efterfølgende kørt til hospitalet for udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Narkokørsel, Virum

En 19-årig mandlig bilist fra Birkerød blev klokken 20.29 standset af en patrulje på Grønnevej i krydset ved Frederiksdalsvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at være besiddelse af en mindre mængde hash. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 19-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Besiddelse af hash, Helsingør

En patrulje henvendte sig klokken 20.35 til en 29-årig mand fra Helsingør, som befandt sig på Borg. P. Christ. Vej. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. 

Narkokørsel, Birkerød

På Skovgårdskrogen standsede en patrulje klokken 21.10 en 19-årig mandlig bilist fra Birkerød. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerret dertil.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 19-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Besiddelse af hash, Helsingør

En patrulje henvendte sig klokken 21.12 til en 20-årig mand, som sad i en parkeret bil på en parkeringsplads på Gefionsvej. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette forhold.

Butikstyveri, Hillerød

Personalet i Bilka i Slotsarkaderne anmeldte klokken 21.25, at en mand, som blev tilbageholdt grundet butikstyveri, opførte sig aggressivt. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, en 29-årig fra Hillerød, og han blev af patruljen sigtet for butikstyveriet.

Hærværk, Holte

En borger anmeldte klokken 21.30, at en ung mand kort forinden havde kastet sten ind gennem vinduerne på et pizzeria på Øverødvej. Derefter var den unge mand cyklet fra stedet i retning mod Holte Midtpunkt. En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde ham. 

Mindre brand i sommerhus, Ølsted

Klokken 23.50 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand mellem loft og tagkonstruktion i et sommerhus på Norgesvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og slukningsarbejdet blev igangsat. Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke endeligt fastlagt, men der er ikke noget, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag.

Klokken 00.44 kom en anmeldelse om, at en gruppe personer lavede hærværk på en bil, der holdt på Buddingevej. En patrulje kørte til stedet, men gruppen var forsvundet fra området.

Smed sten på vejen, Frederikssund

Tre unge smed klokken 01.38 natten til fredag nogle brosten ud på Færgevej for at spærre for trafikken. Drengene forsvandt efterfølgende i retning mod Lundevej. En patrulje kørte rundt i området, men fandt dem ikke.

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

En 62-årig kvindelig bilist fra Hillerød blev klokken 05.05 standset af en patrulje på Isterødvejen. Her blev hun sigtet for at køre bil, selv om hun var frakendt førerretten. 

Færdselsuheld, Gentofte

En ukendt bilist påkørte klokken 05.23 en 55-årig kvindelig bilist fra Helsingør i forbindelse med en overhaling på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Jægersborg Alle. Herefter kørte den ukendte bilist videre uden at give sig til kende. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler