Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Hillerød

I krydset ved Københavnsvej og Tamsborgvej skete der klokken 07.58 et færdselsuheld mellem en patruljevogn under udrykning og en 53-årig mandlig bilist fra Hillerød. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet. 

 

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 08.31 blev det anmeldt, at der var stjålet elektrisk værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Odsvej. Tyveriet var sket mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 06.45, hvor indstigningen var foretaget ved at bore hul ved håndtaget i en af bilens døre. 

 

Tyveri fra varebil, Humlebæk

Der indløb klokken 08.56 anmeldelse om, at en ukendt gerningsperson havde stjålet elektrisk værktøj fra en varebil parkeret på Dageløkkevej. Indstigningen var sket ved at klippe hul i en af bilens døre, og tyveriet blev foretaget mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 06.30. 

 

Kørsel i frakendelsestiden, Humlebæk

En 39-årig mandlig bilist fra Søborg blev klokken 10.45 standset af en patrulje på nedkørselsrampen til Helsingørmotorvejen i sydlig retning. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han havde fået frakendt førerretten. 

 

Tyveri af taske, Klampenborg

En 28-årig udenlandsk kvinde anmeldte klokken 14.11, at hun mellem klokken 13.15 og 13.30 havde fået stjålet sin taske af en ukendt gerningsperson, mens hun befandt sig på Dyrehavsbakken.

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 66-årig mandlig bilist fra Bornholm kørte klokken 14.38 ind i rundkørslen på Fredensborgvej, hvor han ved Jespervej foretog et højresving og i den forbindelse påkørte en 17-årig mandlig cyklist fra Fredensborg. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Besiddelse af stoffer med henblik på videresalg, Hillerød

En patrulje standsede klokken 15.55 et køretøj ud for Slotsarkaderne, og en af bilens passagerer, en 40-årig mand uden kendt adresse, blev her sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg, da han blandt andet blev fundet i besiddelse af hash og kontanter.

 

Tricktyveri, Vedbæk

En 78-årig kvinde fra Skodsborg anmeldte klokken 16.35, at hun tidligere på dagen havde været udsat for tricktyveri. Hun havde mellem klokken 12.00 og 12.30 befundet sig ude foran Netto på Vedbæk Stationsvej, hvor hun var ved at putte varer ind i sin bil. En fremmed kvinde henvendte sig til hende og viste en seddel frem, hvorpå der stod noget om hjælp til at finde vej. Imens skaffede en fremmed mand sig adgang til den 78-åriges bil og stjal hendes hævekort. Inden hun nåede at spærre sit kort, blev der hævet et kontantbeløb fra hendes konto.

De to gerningspersoner beskrives som:
A: kvinde, 40-45 år, 160-170 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med langt lyst hår. Iført hvid T-shirt med glimmer på, lyseblå jeans og mundbind.
B: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 50-55 år, 165-168 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort brunt hår. Iført ternet skjorte og jeans. Medbragte en kurv.

 

Tyveri af golfbag, Rungsted Kyst

En 16-årig ung mand fra Vedbæk anmeldte klokken 16.36, at han ca. en halv time tidligere havde fået stjålet sin golfbag, mens den stod foran klubhuset ved Rungsted Golfklub.  

 

Kørsel i påvirket tilstand, Veksø

En patrulje standsede klokken 16.40 en 25-årig mandlig bilist fra København på Frederikssundsvej. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 25-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Vold, Frederiksværk

Klokken 16.53 indløb der anmeldelse om, at en 44-årig kvinde fra Frederiksberg var blevet væltet omkuld og slået af en mand på Møllehavestien. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 47-årig fra Frederiksværk, blev anholdt og sigtet for vold.

De to personer havde forud for hændelsen kendskab til hinanden.

Den 47-årige mand fremstilles onsdag klokken 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. 

 

Besiddelse af stoffer, Frederikssund

Klokken 19.05 blev to unge mænd truffet af en patrulje på Møllevej. Her blev den ene, en 19-årig mand fra Hillerød, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 20.05 skete der et færdselsuheld mellem en bilist og motorcyklist på Bistrupvej. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men motorcyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke yderligere oplysninger på de to parter.

 

Besiddelse af stoffer med henblik på videresalg, Frederikssund

Som led i en indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi tirsdag aften til stede i Frederikssund. I den forbindelse blev en 18-årig mand fra Frederikssund klokken 20.18 truffet på en parkeringsplads på Heimdalsvej. Her blev han fundet i besiddelse af en moderat mængde hash samt et større kontantbeløb, og han blev derfor sigtet for at være i besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

 

Besiddelse af stoffer, Ølstykke

På Stengårds Plads blev en 18-årig mand fra Ølstykke klokken 21.28 truffet af en patrulje. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og en joint, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Det samme blev en 17-årig kvinde, som blev truffet sammen med den 18-årige mand, idet hun også var i besiddelse af en mindre mængde hash. 

 

Besiddelse af stoffer, Helsingør

En patrulje traf klokken 22.45 tre unge kvinder på Nygade. Her blev den ene, en 15-årig fra Helsingør, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og hun blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi