Nyt fra Birkerød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra bil, Hellebæk

Mellem fredag middag og mandag morgen klokken 07.00 er der stjålet en kuffert med diverse værktøj fra en trailer, som stod på Nordre Strandvej.

 

Hvidevarer stjålet, Skibby

Fra et nybyggeri på Havholm Agervej er der mellem fredag eftermiddag og mandag formiddag klokken 09.30 stjålet hvidevarer. Tyven har brudt en dør op for at skaffe sig adgang til ejendommen.

 

Sigtet for narkokørsel, Gørløse

En 40-årig mand fra København blev klokken 10.10 standset, da han kom kørende ad Hovedvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret samt narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

El-værktøj stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem fredag eftermiddag og mandag formiddag klokken 10.00 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varevogn, som holdt på Lyngby Hovedgade. Tyven har boret hul i bildøren for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Hund fandt hash, Birkerød

I forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan snusede en narkohund sig klokken 11.30 frem til en moderat mængde hash, som var gemt i en skaft i en kælder i Skovgårdsparken. 

 

Sigtet for våbenbesiddelse, Humlebæk

En 72-årig mand fra Humlebæk blev sigtet for våbenbesiddelse, da man klokken 12.29 fandt flere forskellige våben, som manden tilsyneladende ikke havde tilladelse til, på hans bopæl på Teglgårdvej. For at sikre den bedst mulige og mest forsvarlige håndtering af våbnene, blev Ammunitionsrydningstjenesten tilkaldt til stedet. Manden fremstilles i grundlovsforhør senere i dag, og Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger til sagen.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

En 20-årig mand fra Frederikssund blev mandag eftermiddag klokken 13.25 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet i forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan i området omkring Heindalsvej.

 

Bøtter udviklede røg, Farum

Nogle bøtter med granulat begyndte mandag eftermiddag at udvikle røg, så politi og brandvæsen klokken 14.23 blev alarmeret og kørte til genbrugsstationen på Gammelgårdsvej. Her blev genbrugspladsen spærret af mens brandvæsenet arbejdede på stedet.

Ridser i lakken, Gentofte

En Skoda, som holdt på Jægervangen har mellem klokken 10.00 og 13.00 mandag været udsat for hærværk idet en indtil videre ukendt gerningsperson har lavet ridser langs hele bilens ene side.

 

Sigtet for spirituskørsel, Helsinge

Mandag eftermiddag klokken 15.12 blev en 52-årig mand fra Helsinge standset, da han kom kørende ad Kildevej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre vurdering af sagen.

 

Havde hash på sig, Hillerød

Tre mænd i alderen 27-32 år, alle fra Hillerød, blev omkring klokken 16 sigtet for hver især at være i besiddelse af en mindre mængde hash. De blev truffet på en p-plads på Københavnsvej.

 

Sigtet for butikstyverier og vold mod tjenestemand, Farum

En 48-årig mand fra Værløse begik mandag eftermiddag butikstyveri mod flere forretninger på Farum Bytorv, blandt andet i Matas, Bog&idé samt Kvickly. Da en patrulje kom til stedet, blev fremsatte manden flere trusler mod betjentende, hvilket resulterede i en sigtelse for vold mod tjenestemand ud over sigtelserne for butikstyverier. Manden blev endvidere anholdt og taget med på politigården, hvor han blev afhørt og nu afventer en vurdering af, hvorvidt han skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Kørte i frakendelsestiden, Hornbæk

mandag eftermiddag klokken 17.21 blev en 36-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende ad Sandagerhusvej. Her blev det konstateret, at manden kørte vil, selvom en tidligere frakendelse af hans førerret stadig var gældende. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Taget for butikstyveri, Frederikssund

Klokken 16.50 mandag eftermiddag blev en 57-årig mand taget for butikstyveri GS Store i Nygade. Manden blev sigtet for tyveriet og taget med til afhøring på politigården, hvor det også vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Paller stjålet, Hillerød

Mandag aften klokken 18.32 blev der stjålet et større antal træpaller fra Novo Nordisk i Brennum Park. To mænd blev i den forbindelse set på stedet, og beskrives som A: 30-40 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, kort hår, kraftigt fuldskæg, iført sort stramtsiddende tøj. B: kraftig af bygning, kort hår, iført mørkt tøj. De kørte i en ældre rød VW Tranporter.

 

Rigeligt med røg, Slangerup

I forbindelse med røgning af nogle pølser i en rygeovn på en adresse på Roskildevej udviklede der sig så meget røg på stedet, at der var frygt for, at der ar udbrudt brand i ejendommen. Politi og brandvæsen kom til stedet, og kunne konstatere, at der ikke var var ildløs i ejendommen.

 

Narko- og spirituspåvirket tyv standset, Hillerød

En 21-årig udenlandsk mand uden fast adresse blev mandag aften klokken 19.44 standset af politiet på Peder Oxes Allé. Her blev han sigtet for spiritus- og narkokørsel samt for indbrud og brugstyveri. Manden blev taget med til afhøring på politigården og vil sandsynligvis blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

 

Værktøj stjålet fra garage, Holte

Fra en garage p Grünersvej er der mellem søndag eftermiddag og mandag klokken 18.00 stjålet diverse værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 20.18.

 

Sigtet for narkokørsel, Espergærde

Klokken 01.20 natten til tirsdag blev en 29-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste det sig, at manden var påvirket af cannabis. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi