Niels bliver 70 år


Nyheden er fra BHK - Birkerød Håndbold Klub


                      

Kæmpe stort tillykke til BHK's mangeårige støtte og faste dommerbordspasser Niels Henriksen, som fylder 70 år i den kommende weekend. 

Niels har igennem mere end 30 år ydet en fantastisk indsats og været med i stort set alle væsentlige forældredrevne aktiviteter i Birkerød Håndboldklub. 

Niels startede som frivillig forælder i klubben. Niels har blandt andet i en årrække stået for at drive bankospillet i BHK til stor glæde og morskab for alle klubbens medlemmer og forældre. Endvidere er Niels vores faste støtte hvert år som frivillig hjælper ifm afholdelse af vores populære håndboldskole, som besøges at mellem 70-100 spillere fra hele Nordsjælland hvert år, i første uge af skolernes sommerferie. Niels er stadig aktiv som BHK's mest rutinerede dommerbordsbetjener - og hver eneste gang, hvor der enten er krævende LIGA kampe på øverste hylde i Birkerød Idrætscenter eller der står senior divisionskampe på programmet i Rudersdal Håndbold regi er Niels klubbens absolutte første valg, når det gælder dommerbordsbetjening, som vi ved er i trygge hænder hos Niels. Vi værdsætter din enorme indsats for Birkerød Håndboldklub igennem mere end 30 år og håber du får en fantastisk dag i festligt lag sammen med gode venner samt din familie. 

ENDNU ENGANG KÆMPE STORT TILLYKKE MED DAGEN!

Bestyrelsen i Birkerød Håndboldklub

 

Kilde: BHK - Birkerød Håndbold Klub