Ledig stilling som leder til betjening og materialer ved Rudersdal Bibliotekerne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobtitel
Rudersdal Bibliotekerne søger en leder til betjening og materialer

Om jobbet
I Rudersdal Bibliotekerne arbejder vi målrettet på at styrke og udvikle vores tilbud til borgerne. Vi har fokus på høj faglighed og god personlig service.

Vores kerneopgave er ”at fremme udvikling for og i fællesskab med borgerne gennem kultur, oplevelser, dannelse og læring”. Til juni åbner vi et nyindrettet bibliotek i Holte, som byens naturlige mødested for børnefamilier; for litteraturoplevelser og for kulturtilbud.

Vi ønsker en leder der kan styrke indsatsen med værtskab og betjeningen i vores biblioteker, herunder at udvikle vores formidling til og med vores brugere. Du vil komme til at sætte fokus på at nytænke arbejdet med, samt forståelse og formidlingen af, materialesamlingen til voksne, som er en opgave vi sammen vil prioritere i de kommende år.

Som leder får du personaleansvaret for 16 medarbejdere og det faglige ledelsesansvar for bibliotekets betjening og materialer. Du bliver en del af et lederteam bestående af bibliotekschefen og to afdelingsledere, hvor din lederkollega er leder for formidling og aktiviteter, samt hele børneområdet.

Vi er i alt 40 medarbejdere der samarbejder i en teamstruktur på tværs af vores biblioteker. Derfor skal du have en interesse for ledelse af teams og trives med tværgående samarbejde, både internt i biblioteket og med eksterne parter. Vi arbejder i ledelsen med at delegere ansvar ud i organisationen og skabe gode rammer for, at vores faglige teams kan træffe de rigtige beslutninger.

I stillingen ligger også ansvar for den daglige drift og logistik i vores tre biblioteker samt ansvar for vores it og bibliotekssystemet. Herudover er det naturligt, at du driver tværgående projekter og særlige indsatser.

Din profil
Du skal have erfaring fra et folkebibliotek og faglig viden om biblioteksdrift og -udvikling. Det vil være en fordel, at du kommer med ledelseserfaring og har lyst til at udvikle dig som leder. Vi forventer, at du er en erfaren projektleder og har gode relationelle kompetencer. Du er selvfølgelig vild med bibliotekets brugere og kan se værdien i at kunne tage en udlånsvagt eller to.

Vi kan tilbyde dig
Du får personaleansvar for en gruppe dygtige og engagerede medarbejdere, der alle har fokus på at give borgerne det bedst mulige bibliotekstilbud.

Du får indflydelse på og ansvar for den videre faglige udvikling af Rudersdal Bibliotekernes tilbud og services. Vores mål er, at vores tilbud til stadighed opleves som relevant og interessant for vores mange forskellige brugere og målgrupper.

Vi lægger vægt på helhedstænkning i biblioteket og i kulturområdet og samarbejder i netværk på alle niveauer, såvel i Rudersdal Kommune, som på tværs af kommuner.

Om os
Rudersdal Bibliotekerne huser tre fysiske biblioteker i Birkerød, Holte og Nærum, samt et selvbetjent bibliotekstilbud i Vedbæk. Med ’Det 4. Bibliotek’ kommer vi ud i hele Rudersdal kommune, som består af 10 byområder, og tilbyder alle borgere formidling uden for bibliotekets fysiske rammer.

Rudersdal Bibliotekerne består af et dedikeret medarbejderhold på godt 40 rudbibbere, som samarbejder på kryds og tværs af fagligheder om at skabe det bedst mulige bibliotekstilbud til borgerne. Vores mission er at understøtte og fremme livslang læring, læsning, dannelse, demokrati og fællesskab. Du kan læse mere om vores vision og vigtigste strategiske indsatsområder i Rudersdal kommunes biblioteksstrategi ’Fælles om biblioteket’ her: https://rudbib.dk/sites/rudersdal.ddbcms.dk/files/files/page/strategi_version_10_final.pdf

Ansættelsesvilkår
Jobbet er på 37 timer pr. uge med start den 1. september 2024. Der vil være aften- og weekendarbejde.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler:
Første samtale afholdes torsdag d. 13. juni og anden samtale onsdag d. 19. juni 2024. Det må forventes, at du skal løse en case til fremlæggelse til den anden samtalerunde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051823

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet