Indsamling af udstyr til Håndboldprojekt i Sierra Leone


Nyheden er fra BHK - Birkerød Håndbold Klub

De næste 14 dage indsamler vi aflagt håndboldudstyr til FANT. Så ligger I inde med udstyr der ikke længere bruges, så læg det i klublokalet i BIC. Så sørger jeg for det kommer videre derfra.

Læs mere om projektet her:

Dine brugte sportssko, håndbold og aflagte knæbeskyttere kan gøre en forskel.

Vi er igennem Josephine Touray som sidder i bestyrelsen i den humanitær organisation FANT blevet gjort opmærksom på de meget ringe forhold børnene i Sierra Leone lever under.

FANT har startet et håndbold projekt op i Sierra Leone, Men der er stor mangel på udstyr.

Josephines skrivelse: 

Betingelserne er elendige. Der ligger klippestykker på “banerne” og de kan naturligvis ikke spille med harpiks. Men deres passion og glæde for spillet er så tydelig og derfor kunne jeg godt tænke mig at hjælpe dem med i det mindste at få lidt bedre/flere bolde og evt knæ- og albuebeskyttere eftersom det er livsfarligt at bevæge sig rundt på det underlag. 

Så vores bøn til jer:

Hvis i har sportsko bolde eller knæ og albuebeskyttere liggende som i ikke bruger, så indlever dem hos os. Så samler vi det hele sammen og aflevere til FANT så vi forhåbentligt kan være med til at skabe endnu mere glæde ved håndbolden og skabe gode betingelser for et socialt liv som kan holde dem væk fra gaden og slum områderne. 

Kærlig hilsen 

Sportswear

Kilde: BHK - Birkerød Håndbold Klub