Hjælper søges til kvik dreng i Virum, der elsker gaming

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at hjælpe en dreng på 12 år i Virum, der har autisme og ADHD? Og er du interesseret i Gaming? Så er du sikkert et godt match her.

Om opgaven

Stillingen er hos en dreng på 12 år, der har autisme og ADHD. Han er en meget kvik dreng, der har brug for dig, der er aktiv, har god humor, og som kan have en god og hurtig ping-pong med ham. Han elsker Gaming, og han er også glad for Jurassic Park og Star Wars. 

Opgaven er at være sammen med drengen og opbygge en tryg relation til ham. Han har brug for dig, der er tålmodig, så han kan mærke, at du kan rumme hans udfordringer.

Om dig 

Du har erfaring med at arbejde med børn der har særlige behov, og måske har du også kendskab til autisme og ADHD. Og så leder vi efter dig, der deler interessen for Gaming med drengen, da det er den gode indgangsvinkel til ham. 

Arbejdstid 

Der er tale om en stilling på 14 timer om ugen. Timerne er fordelt som følger: 

3 dage om ugen i tidsrummet kl. 14 -17.30. De konkrete dage aftales med familien.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136746

Via e-mail: tes@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846438

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet