Geelsgårdskolen søger børne-ergoterapeut

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetVi har brug for flere hænder i Ergoterapien på Geelsgårdskolen, og vi leder derfor efter en ergoterapeut, der har lyst til at være en del af en helt særlig skole. Måske er DU lige den person, der kan gøre en kæmpe forskel for vores børn og unge.

Geelsgårdskolen er en specialinstitution i Region Hovedstaden for børn med fysiske, psykiske og sansemotoriske funktionsnedsættelser. Vi har 111 elever i alderen 6-20 år og ca. 275 medarbejdere på vores skole og bo-afdelinger.

Du bliver en del af et team på 24 fysio- og ergoterapeuter, tre talepædagoger, en afdelingsleder, to sygeplejersker og en medhjælper. Vi indgår som en fast del af børnenes hverdag.

Om terapien på Geelsgårdskolen

Som ergoterapeut hos os har du fokus på at skabe sammenhæng i hverdagen og give eleverne en så høj grad af medbestemmelse, deltagelse og selvstændighed i aktiviteter som muligt.

Din hverdag vil blive fuld af faglige udfordringer, afvekslende opgaver, medindflydelse og ansvar, og du kommer til at deltage i løsningen af vores mangeartede opgaver. Som en af vores ergoterapeuter udtrykker det:

”På Geelsgårdskolen er der en stor og alsidig elevgruppe, som gør det muligt at blive fagligt inspireret og udfordret samt dygtiggøre sig inden for mange forskellige problemstillinger og hverdagsaktiviteter.”

Du vil komme til at arbejde i skolens mange miljøer som eksempelvis aktivitets- og motorikrum, varmtvandsbassin, idrætssal, sanserum samt vores udendørsfaciliteter og Geelskov, som ligger lige i vores baghave. Indsatsen er også en integreret del af undervisningen i klasseværelserne.

Vi ønsker, at du …

  • er uddannet ergoterapeut og fagligt velfunderet
  • har erfaring med at arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser
  • er god til at skabe kontakt til børn og unge og motivere dem
  • har gode tværfaglige samarbejdsevner
  • har erfaring med forældresamarbejde
  • ser muligheder og bidrager til at skabe god trivsel og højt fagligt niveau på arbejdspladsen.
Hos os kan du udfolde og udvikle din faglighed

I terapien sætter vi en ære i at være en højt specialiseret arbejdsplads med faglig stolthed og godt humør. Vi lægger stor vægt på faglig sparring, udvikling og fælles refleksion og deler vores viden i et trygt miljø.

Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med skolens øvrige faggrupper for at give børnene den bedst mulige støtte og behandling. Du kommer til at arbejde sammen med lærere, pædagoger, talepædagoger, psykologer, ergo- og fysioterapeuter samt pædagogiske medhjælpere omkring eleverne og deres omgivelser.

Ansættelsesvilkår

Vi søger en ergoterapeut til fastansættelse på 37 timer om ugen med opstart den 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi håber på at høre fra dig

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at læse om skolen og terapiafdelingen på Geelsgårdskolens hjemmeside eller kontakte afdelingsleder Lotte Madsen på telefon 20 13 89 07.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning samt CV senest den 11. juni 2023. Vi forventer at afholde samtaler den 19. juni 2023.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Geelsgårdskolen, Kongevejen 252, 2830 Virum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249702&DepartmentId=12105&MediaId=4960&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839463

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet