Døgnrapporten i Birkerød: tirsdag den 16. november

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyverier fra flere biler, Nordsjælland

Flere steder i Nordsjælland har der i det seneste døgn været tyve på spil og stjålet rat, navigationsudstyr, instrumentpaneler og radioer fra biler. 

 

Således er der blandt andet kommet anmeldelse om, at der klokken 07.15 mandag har været tyveri af et rat fra en bil, som holdt på Ritavej i Espergærde, og mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 er der fra en BMW på Mørdrupvej stjålet rat og instrumentpanel.

 

I Rungsted Kyst er der klokken 06.55 mandag morgen stjålet et instrumentpanel fra en BMW på Kildevej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.04, og tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang. Også en BMW, der stod på Engvej, har mellem klokken 01.22 og 04.00 natten til mandag været udsat for tyveri. Her har tyven brudt bildøren op og herefter stjålet rattet samt midterkonsol med navigation og radio. 

 

I Gentofte har der på Ellegårdsvænge været tyveri af navigationsanlæg, radiokonsol samt toppen af en gearstang fra en BMW. Tyveriet er slet mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.30, hvor tyven har brudt låsen til bilen op.

 

Kvinde skabte uro og uorden, Frederiksværk

En kvinde skabte mandag morgen ved 08-tiden uro og uorden ved Gjethuset, hvor hun råbte og fulgte efter forbipasserende borgere. En patrulje kørte til stedet for at finde kvinden, men hun var ikke til at finde. 

 

Hærværk mod tennisklub, Hillerød

Mandag formiddag klokken 11.01 blev det anmeldt, at der i den forløbne weekend er blevet begået hærværk mod Hillerød Tennis- og Padelklub på Milnersvej, hvor en stor plexiglasrude er blevet knust.

 

Mand sigtet for vold, Helsingør

En 33-årig mand fra Brønshøj blev mandag formiddag sigtet for vold, efter han klokken 10.40 havde skubbet til en 57-årig mand. Episoden skete på Blishøj, hvor den 57-årige havde bedt den 33-årige, der kørte truck på stedet om at hejre truckgaflerne. Det fik ifølge anmeldelsen den 33-årige til at skubbe til den 57-årige, så han faldt til jorden. 

 

Bus og bil stødte sammen, Helsinge

En bus og en bil stødte mandag klokken 12.27 sammen på Valbyvej, hvor bussen kørte op bag i personbilen. Vejen blev i en kortere periode spærret for trafik, mens redningsarbejdet stod på. En buspassager blev efter sammenstødet kørt til tjek på hospitalet.

 

Røveri, Birkerød

Klokken 14.58 blev en 36-årig mand på sin hjemmeadresse på Teglværksvej udsat for vold og truet af fire fremmede personer til at udlevere sine bilnøgler og mobiltelefon. Derefter kørte de fire personer fra stedet i den 36-åriges bil. Patruljer kørte til området for at lede efter gerningspersonerne og bilen, men det var ikke muligt at udfinde dem.

 

På baggrund af en efterlysning i politiets registre blev bilen omkring klokken 17.30 standset ved Emdrup Station af en patrulje fra Københavns Politi, og personerne i bilen flygtede i den forbindelse til fods. Flere patruljer kørte til stedet for at lede efter de undløbne personer, men de blev ikke udfundet. 

 

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som har set noget mistænkeligt omkring gerningsstedet før, under eller efter gerningstidspunktet eller i øvrigt har oplysninger til sagen. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Butikstyveri, Hillerød

En butiksdetektiv anmeldte klokken 15.03, at han tilbageholdt en ung kvinde, som havde stjålet varer fra Normal i Slotsarkaderne. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den unge kvinde, en 16-årig fra Helsinge. Hun blev sigtet for butikstyveri, og grundet hendes unge alder blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om hændelsen.

 

Færdselsuheld, Helsinge

På Kildevej i krydset ved Høbjergvej skete der klokken 15.26 et færdselsuheld, da en 44-årig mandlig bilist fra Helsinge og en 40-årig kvindelig bilist fra Græsted kørte sammen. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 40-årige kvindelig bilist samt en passager blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Grundet bilernes placering var der kortvarigt spærret for den øvrige trafik på stedet, mens der blev ryddet op efter uheldet.

 

Butikstyveri, Birkerød

En butiksdetektiv anmeldte klokken 15.49, at han havde standset en ung mand i Føtex på Stiholmsvej grundet tyveri af to chokoladebarer. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den unge mand, en 17-årig fra Kgs. Lyngby. Han blev sigtet for butikstyveri, og grundet hans unge alder blev der derefter taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

 

Færdselsuheld, Ølstykke

Klokken 16.46 skete der et færdselsuheld, da en 50-årig kvindelig bilist fra Ølstykke kørte vest ad Stationsvej og i den forbindelse påkørte en 47-årig mand fra Ølstykke, som gik i venstre side af vejen i østlig retning. Der skete i den forbindelse alvorlig tilskadekomst, og den 47-årige fodgænger blev derfor kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

 

Sigtet for at være i besiddelse af hash, Helsingør

En patrulje traf på Haderslevvej klokken 20.24 en 19-årig mand fra Helsingør. Da han havde en mindre mængde hash på sig samt en telefon, som formentlig blev brugt som salgstelefon, blev han sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

 

Hittestof, Hørsholm

Klokken 22.25 blev det anmeldt, at to personer var blevet set gå rundt på taget af Hørsholm Midtpunkt. Patruljer kørte derfor til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Det var dog ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med episoden. 

 

Mens patruljerne befandt sig i Hørsholm Midtpunkt, blev der blandt andet runderet i parkeringskælderen. I den forbindelse blev der fundet flere salgsposer med kokain i nærheden af en bil, hvor tre unge mænd fra Kokkedal opholdt sig. Det var ikke umiddelbart muligt at fastslå, at salgsposerne tilhørte mændene, hvorfor de ikke blev sigtet for noget. Deres generalia blev dog registreret. Hittestoffet blev derefter taget med til politistationen med henblik på destruktion.

 

Cykeltyveri, Hillerød

Klokken 01.15 blev det anmeldt, at en mand befandt sig på Frederiksbrovej, hvor han med en boltsaks klippede låsen op på en cykel, som stod parkeret. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men manden var i mellemtiden forsvundet, formentlig på den stjålne cykel. Det var heller ikke muligt at udfinde ham i området ved en efterfølgende rundering.

 

Manden beskrives som: udenlandsk af udseende, ca. 170 cm, spinkel af bygning. Iført sort tøj og kasket, hvorpå der sad en lygte. 

 

Indbrud i hotel, Frederiksværk

Mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 05.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til Hotel Frederiksværk ved at opbryde en dør. Fra stedet blev der blandt andet stjålet alkohol, mad og kontanter. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi