Døgnrapporten i Birkerød: mandag den 3. januar

Profilbillede

Birkerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Helsingør

En 56-årig mandlig bilist fra Helsingør kørte klokken 07.17 i østlig retning ad Gurrevej og foretog i krydset ved Gefionsvej et venstresving. I den forbindelse påkørte han en 60-årig mandlig cyklist uden kendt adresse, som cyklede ad Gurrevej i vestlig retning.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 56-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Grundet lettere tilskadekomst blev den 60-årige cyklist kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

 

Hærværk, Gilleleje

Mellem fredag klokken 14.00 og søndag klokken 09.00 blev forruden på en personbil knust, mens den stod parkeret på Hestehaven. I tidsrummet havde noget fyrværkeri ramt ruden, hvilket havde ført til rudeknusningen.

 

Brand i pavilloner, Hillerød

Klokken 09.57 indløb der anmeldelse om, at der var brand i nogle pavilloner på Slotsgade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket. Der skete ikke umiddelbart større skade på de nærliggende bygninger, og ingen kom til skade ved branden.

 

Branden opstod formentlig som følge af, at en sikring var gået i nogle varmelegemer i pavillonerne.

 

Ubrugt kanonslag fundet, Klampenborg

En borger anmeldte klokken 11.26, at han havde fundet et stort kanonslag, som ikke var gået af, nær en rød port ind til Dyrehaven nær Klampenborg Station. En patrulje blev sendt til stedet, og herefter blev Hærens Ammunitionsrydningstjeneste kontaktet for vurdering af fyrværkeriet. På baggrund af denne vurdering blev kanonslaget efterfølgende afhentet af ammunitionsrydningstjenesten med henblik på efterfølgende destruktion. 

 

Forsøg på tyveri fra varebil, Hillerød

Mellem fredag klokken 13.00 og søndag klokken 11.50 forsøgte en ukendt gerningsperson at skaffe sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Tolvkarlevej. Gerningspersonen borede hul i varebilens skydedør, men der blev ikke umiddelbart stjålet noget fra køretøjet.

 

Hærværk, Birkerød

Mellem torsdag klokken 12.00 og søndag klokken 12.00 blev der udøvet hærværk på en kontorbygning på Blokken. Hærværket bestod i flere tilfælde af rudeknusning ved brug af sten. 

 

Der skal nu blandt andet kigges overvågningsmateriale fra stedet igennem. 

 

Ubrugt krysantemumbombe fundet, Ålsgårde

Klokken 13.14 anmeldte en borger, at hun havde fundet, hvad hun mente var en krysantemumbombe, som ikke var affyret. Fyrværkeriet, som befandt sig på Omgangen, blev efter en vurdering afhentet af Hærens Ammunitionsrydningstjeneste med henblik på destruktion, idet der ganske rigtig var tale om en ubrugt krysantemumbombe. 

 

Forsøg på brandstiftelse, Ølstykke

En borger anmeldte klokken 13.37, at der i en carport på Krebsen var fundet en flaske med brandbar væske, hvorpå der var påklistret fyrværkeri, som havde været forsøgt antændt. Dette var dog ikke lykkedes. En patrulje kørte til stedet for at sikre spor, og det formodes, at genstanden kan have relation til tidligere lignende hændelser i området.

 

Mand frarøvet guldhalskæde, Allerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 13.51, havde en 20-årig mand fra Allerød natten til lørdag fået frarøvet sin guldhalskæde i viadukten under Allerød Station. Manden forklarede, hvordan han klokken 05.10 var kommet gående under viadukten med en jævnaldrende kammerat, da fire fremmede mænd var kommet gående imod dem. En af mændene havde i den forbindelse flere gange bedt den 20-åriges kammerat om at udlevere sit ur og havde derefter sparket kammeraten to gange på benet. Da kammeraten nægtede at udlevere sit ur, var manden fortsat hen til den 20-årige, hvor han havde revet dennes guldhalskæde af halsen på ham. Manden løb derefter fra stedet og hoppede ned på skinnerne ved sundhedshuset, ligesom de tre andre mænd også forsvandt fra stedet.

 

Gerningspersonen beskrives som værende: mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, 175-180 cm, almindelig af bygning og med sort hår. Havde et ar i ansigtet. Iført sort jakke. 

 

De tre andre personer beskrives alle som værende: mellemøstlige af udseende, 15-17 år. 

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 15.16 blev det anmeldt, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt i Slotsarkaderne, idet personalet havde konstateret, at manden havde stjålet varer fra Bilka. En patrulje kørte til stedet, hvor den udenlandske mand, en 26-årig, blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

Færdselsindsats, Hillerød

Omkring klokken 16.30 foretog Nordsjællands Politi en færdselsindsats ud for Kongens Vænge med fokus på kørsel i påvirket tilstand. 32 bilister blev standset og kontrolleret, hvilket glædeligvis medførte nul sigtelser.

 

Mistænkeligt forhold, Værløse

Klokken 16.33 anmeldte et vidne, at han kunne se to personer gå rundt og lyse med lommelygter i en bopæl på Poppel Allé. Patruljer blev sendt mod stedet, og samtidig blev bopælens beboer kontaktet telefonisk, og beboeren kunne oplyse, at det var ham selv, der havde gået rundt og lyst med lommelygterne, hvorfor udrykningen kunne annulleres.

 

Stor ros til anmelderen for at reagere på forholdet og kontakte politiet. 

 

Færdselsuheld, Virum

Klokken 16.42 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Hummeltoftevej i krydset ved Grønnevej. En bil ført af en 48-årig mandlig bilist fra Virum holdt i venstresvingsbanen i krydset og skulle dreje over ad Grønnevej, og i forbindelse med svingningen overså bilisten en 27-årig mandlig cyklist fra Virum, der kom cyklende i modkørende retning ad Hummeltoftevej, hvorfor der skete et sammenstød, hvor cyklisten kørte direkte ind i siden på bilen, hvilket blandt andet medførte, at den forreste højre siderude i bilen blev knust.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser, mens cyklisten blev sendt til kontrol på skadestuen – der var dog umiddelbart ikke sket nogen større personskade.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gilleleje

Klokken 17.50 var en patrulje forbi Circle K, hvor en mand blev observeret foran en bil på tankstationens p-plads. Der lugtede af hash på stedet, hvorfor manden, en 26-årig årig fra Vejby, blev visiteret, og på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette. Patruljen havde ikke observeret manden køre den bil, han stod foran, hvorfor bilens nøgle blot blev sikret med henblik på genudlevering.

 

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 18.06 blev det anmeldt, at der imellem 17.00 og 18.02 var blevet stjålet en designertaske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret foran Gentofte Rideklub. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse det lille trekantsvindue og derefter foretage indstigning i kabinen.

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 18.44 blev det anmeldt, at tre mænd opførte sig aggressivt og højtråbende på McDonald’s, og at de blandt andet antastede personalet.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det blev til en adfærdsregulerende snak med de tre mænd.

 

Tyveri fra personbil, Holte

Klokken 21.15 blev det anmeldt, at der cirka klokken 17.15 var blevet stjålet en MacBook samt en pung med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret på en p-plads på Skodsborgvej. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse det lille trekantsvindue.

 

Vold mod nogen i offentlig tjeneste, Hillerød

Klokken 21.18 anmeldte en billetkontrollør, at hun klokken 17.27 havde været udsat for vold i forbindelse med en billetkontrol. Billetkontrolløren havde bedt en mand om at vise en billet, hvorefter han havde fremvist en ældre mobiltelefon, der ikke umiddelbart indeholdt gyldig rejsehjemmel.

 

Billetkontrolløren havde sagt, at hun var nødt til at udstede en kontrolafgift og bad derfor om mandens ID. Dette fik manden til at rejse sig og løbe ud af toget, og i den forbindelse skubbede han til billetkontrolløren på vej ud af toget.

 

Manden beskrives som: mand, vesteuropæisk af udseende, 22-30 år gammel, 185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, talte dansk. Medbragte en ældre mobiltelefon, muligvis en Nokia 3310.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Nivå

Klokken 22.40 blev en 25-årig mand fra Nivå visiteret på en p-plads ved havnen ved Nivå Strandpark. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Virum

Mandag klokken 02.00 blev en personbil standset på Frederiksdalsvej, og i den lugtede der kraftigt af hash. Dette førte til en visitation af personerne i bilen, og på passageren, en 29-årig mand fra Kgs. Lyngby, blev der fundet en mindre mængde hash, som han blev sigtet for at have været i besiddelse af.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. december 2021 - 02. januar 2022

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler