Bliv mester i plantebaseret madlavning i Birkerød

dato

Oplev glæden ved at tilberede velsmagende og nærende plantebaserede måltider med AOF Nordsjællands kursus i Birkerød. Deltag den 28. oktober 2024 og lær kunsten at lave lækre hverdagsretter, der både er sunde og miljøvenlige.

Er du klar til at udforske en verden af smag og sundhed? AOF Nordsjælland inviterer til et kursus i plantebaseret madlavning, hvor deltagerne kan dykke ned i kunsten at skabe lækre, plantebaserede retter. Kurset finder sted på Rude Skov Skolen - Sjælsø i Birkerød.

Fokus på bælgfrugter og bæredygtighed

Kursisterne vil blive fortrolige med alsidige bælgfrugter som kikærter, bønner og linser. Disse skjulte proteinkilder i planteriget er både mættende, næringsrige og har et lavt klimaaftryk. Deltagerne lærer at integrere disse ingredienser i daglig madlavning på en nem og kreativ måde.

Kurset tager udgangspunkt i de officielle danske kostråd, der anbefaler at reducere kødforbruget og øge indtaget af bælgfrugter. Med principperne fra "Meat Free Monday" kampagnen tilberedes fire forskellige retter, hvor bælgfrugterne spiller hovedrollen.

For alle niveauer

Dette kursus er ideelt for alle, der ønsker at udforske nye, grønne muligheder i køkkenet. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med plantebaseret madlavning, vil du gå herfra med nye færdigheder og masser af inspiration til hverdagen.

Sammen smager deltagerne på retterne og hjælpes ad med oprydning. Udgifter til råvarer på omkring 80 kr. afregnes med underviseren på kursusdagen. Bemærk, at ved afbud senere end kl. 9.00 på kursusdagen skal der stadig betales for råvarer.

Praktisk information
Dato: Mandag 28. oktober 2024
Tid: Kl. 18:00
Sted: Rude Skov Skolen - Sjælsø, Ravnsnæsvej 120, 3460 Birkerød
Arrangør: AOF Nordsjælland - Rudersdal
Målgruppe: Alle
Underviser: Sven Ole Rosenkilde
Hold: 7124219002



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut