BHK U12 Piger fik sig en kæmpe oplevelse


Nyheden er fra BHK - Birkerød Håndbold Klub

Gevinst gav oplevelse

Birkerød HK u12 håndboldpiger fik i fredags en anderledes oplevelse til træning end de plejer. Da deres træner Michelle Capion havde været så dygtig og heldig at vinde en konkurrence, hvor gevinsten var en gæstetræner fra Gæstetræner.dk. Træneren var Morten Slundt, som lige nu spiller for HØJ 1 division herre. Morten har spillet for flere Liga klubber, i Tyskland og på det Danske landshold. Morten har vundet DK guld med Ålborg og sølv med HC Midtjylland

Der var mødt 18 spændte pige op til dagens træning, som fik en udfordrende og spændende træning, hvor de blev udfordret med en masse nye og spændende øvelser. Der var godt humør og ivrig deltagelse i træningen. Som blev afsluttet med en lille konkurrence. Efter træning fortalte Morten lidt om at være professionel håndboldspiller og viste sine medaljer frem.

Så må vi se om pigerne kan føre træningen videre i de kommende kampe. 1 holdet spiller B2 rækken, hvor de efter jul har vundet begge kampe 13-12 over Lyngby og 14-10 over Hornbæk, deres næste kamp er den 22 januar i BIC kl. 18,50. 2 holdet har tabt 8-10 til Allerød og spillet 12-12 mod Ajax, også de spiller den 22 hjemme mod Helsingør. 


se flere billeder i galleriet

Kilde: BHK - Birkerød Håndbold Klub